medalhunter

Explore yourself!

This is a medal. You can use them for reward content creators, or buy highlight. Collectable.
>
This is a Goldmedal. You can earn by achieving challenges. Be the first in Goldmedal rank list.
A medalhunter egy olyan blog-közösségi oldal, ahol a felhasználók megoszthatják élményeiket részletes bejegyzésekben, feladatokat adhatnak követőiknek kihívások formájában, és gyűjthetik a medálokat és kitüntetéseket.
Medálok
A medalhunteren a bejegyzéseket medálokkal lehet értékelni. Medálok adásával fejezheti ki az olvasó a tetszését, és az elismerését. Gyűjthető, fizetőeszköz. Többet is adhatsz 1 bejegyzésre.
Működése: Minden bejegyzésre minden felhasználó adhat 1 "ingyen" medált. Ezután lehet többet is adni, de már levonódik attól, aki adja, és az író kapja meg.
Aranymedál ranglista
Ha teljesíted valakinek a kihívását, a bejegyzés létrehozása után 1 Aranymedált kapsz. Minél több kihívást teljesítesz, annál előrébb kerülsz az Aranymedál ranglistán. Ha törölsz 1 ilyen bejegyzést, 1 Aranymedál levonódik.
>
Kihívások
Minden bejegyzés kihívás is egyben a többi felhasználó számára. Ha teljesítetted valaki kihívását, akkor azt meg kell jelölnöd a bejegyzésedben.
Így a bejegyzésnél látható lesz a tejlesített kihívás.
A kihívásnál pedig megjelennek azoknak a felhasználóknak a bejegyzései, akik már teljesítették.
A kihívás tulajdonosa értesül a teljesítésről.
Tábortűz
A tábortűznél beszélgethetsz bárkivel ismeretségi kapcsolat nélkül.
Tábortűz
Bakancslista
Az érdekes bejegyzéseket a bakancslistába lehet tenni. Ez a lista megjelenik a felhasználói profilban, és bárki láthatja.

Szakaszos feltöltés
Minden bejegyzésnek van címe, borítóképe, és választhatóan bevezető szövege. Ezután választhatóan lehet szakaszokat hozzáadni. Egy szakasz áll egy képből vagy videóból, és vagy szöveges részből. Bármennyi szakaszt hozzá lehet adni a bejegyzéshez. Közzététel után is lehet újabb szakaszokat adni a bejegyzéshez.
Rólunk
A weboldal üzemeltetője, létrehozója:
Az oldal célja, hogy elismerést adjon az íróknak/teljesítőknek, cselekvésre ösztönözzön kihívásokkal, és hogy segítséget és szórakozást nyújtson a beszámolókkal.
Elérhetőség:
info@medalhunter.hu