medalhunter.hu

A medalhunter egy olyan blog-közösségi oldal, ahol a felhasználók megoszthatják élményeiket részletes bejegyzésekben, feladatokat adhatnak követőiknek kihívások formájában, és gyűjthetik a medálokat és kitüntetéseket.

Kihívások

Minden létrehozott bejegyzés másnak egy kihívás. Ekkor megjelenik, mint tejlesített kihívás, és a profilodban is létrejön egy kitüntetés. A kihívás tulajdonosa értesül a teljesítésről. Minden bejegyzés kihívás is egyben a többi felhasználó számára. A felhasználói profil / Kintüntetés menüpont alatt található minden teljesített kihívásért járó kitüntetés.

Medálok

A medalhunteren a bejegyzéseket medálokkal lehet értékelni. Medálok adásával fejezheti ki az olvasó a tetszését, és az elismerését.

Medál ranglista

A megszerzett medálokat a felhasználók gyűjtik, és a ranglistában mindenki láthatja, kik a legsikeresebbek.
Medál ranglista

Tábortűz

A tábortűznél beszélgethetsz bárkivel ismeretségi kapcsolat nélkül.
Tábortűz

Bakancslista

Az érdekes bejegyzéseket a bakancslistába lehet tenni. Ez a lista megjelenik a felhasználói profilban, és bárki láthatja.

Szakaszos feltöltés

Minden bejegyzésnek van címe, borítóképe, és választhatóan bevezető szövege. Ezután választhatóan lehet szakaszokat hozzáadni. Egy szakasz áll egy képből vagy videóból, és vagy szöveges részből. Bármennyi szakaszt hozzá lehet adni a bejegyzéshez. Közzététel után is lehet újabb szakaszokat adni a bejegyzéshez.

Rólunk
A weboldal üzemeltetője, létrehozója:
Az oldal célja, hogy elismerést adjon az íróknak/teljesítőknek, cselekvésre ösztönözzön kihívásokkal, és hogy segítséget és szórakozást nyújtson a beszámolókkal.
Elérhetőség:
info@medalhunter.hu